Aydın Valisi Dr. Osman Varol, güne Merkez Taksi Durağı’nı ziyaret ederek başladı. Taksici esnafıyla bir araya gelen Vali Varol, şoförlerin talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Sabah saatlerinde gerçekleştirilen ziyarette, şehir içi ulaşım hizmeti veren taksici esnafıyla sohbet eden Vali Varol, çay eşliğinde yapılan buluşmada şoförlerin talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.
Şehir içi ulaşımın önemli bir parçasını oluşturan taksici esnafının gece gündüz fedakarca görev yaptığını vurgulayan Vali Varol, vatandaşlara kesintisiz hizmet sunan tüm şoförlere çalışmalarında kolaylıklar dileyerek hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren taksici esnafı ise Vali Varol’a teşekkür etti.

AYDIN VALİSİ DR. OSMAN VAROL, GÜNE MERKEZ TAKSİ DURAĞI'NI ZİYARET EDEREK BAŞLADI. TAKSİCİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELEN VALİ VAROL, ŞOFÖRLERİN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEYEREK HAYIRLI VE BEREKETLİ KAZANÇLAR TEMENNİSİNDE BULUNDU.
