Yeni Birlik Gazetesi Gündem Balıkesir büyükşehir belediyesi basın daire başkanlığına yeni atama

Balıkesir büyükşehir belediyesi basın daire başkanlığına yeni atama

Murat Özşay, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak atanarak yeni bir dönemi başlattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, basın yayın ve halkla ilişkiler alanında önemli bir atama gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Akın’ın onayıyla, geçmişte Basın Müdürü olarak görev yapan Murat Özşay, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine getirildi. Bu değişim, belediyenin kurumsal iletişim çalışmalarında yeni bir dönem başlatıyor.

Özşay’ın atanması, önceki daire başkanı Mutlu Tanrıkulu’nun istifası sonrası gerçekleşti. Uzun yıllara dayanan mesleki deneyimi ile tanınan Özşay, özellikle halkla ilişkiler ve dijital iletişim alanındaki birikimi sayesinde belediyenin iletişim stratejilerine yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.

Özşay, 2019-2023 yılları arasında Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi’nde Halkla İlişkiler ve Basın Müşaviri olarak görev yapmıştır.

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE MURAT...

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE MURAT ÖZŞAY ATANDI. BAŞKAN AHMET AKIN’IN ONAYIYLA YAPILAN GÖREVLENDİRMEYLE BELEDİYENİN KURUMSAL İLETİŞİM ÇALIŞMALARINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI.