Yeni Birlik Gazetesi Gündem Kayseri’de lojistik merkezi projesi için UND ile iş birliği görüşüldü

Kayseri’de lojistik merkezi projesi için UND ile iş birliği görüşüldü

Kayseri’nin lojistik geleceği için UND ve Büyükşehir Belediyesi arasında toplantı yapıldı. Lojistik Merkez Projesi ele alındı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette Kayseri’de planlanan Lojistik Merkez Projesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Büyükkılıç, kentin üretim, ihracat ve ulaşım potansiyelini artıracak bu projeye verdikleri destek hakkında bilgi verdi. Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin Kayseri’de düzenlediği Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde gerçekleşen görüşmede, ulaşım, ticaret ve yatırım konuları masaya yatırıldı.

Toplantıda, kentin uluslararası vizyonu ve önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacak potansiyeli üzerinde duruldu. 2027 Türk Dünyası Kültür Başkenti ve 2029 Dünya Spor Başkenti ünvanlarıyla Kayseri’nin önemli bir merkez olacağı belirtildi. Erciyes Kayak Merkezi, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Mutfak Sanatları Merkezi gibi yatırımlar hakkında da bilgiler aktarıldı.

Büyükkılıç, Kayseri’nin stratejik konumunun Lojistik Merkez ile daha da güçleneceğini ve bu projenin hem şehre hem de Türkiye’nin taşımacılık sektörüne büyük katkılar sunacağını vurguladı.

UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, Kayseri’nin Türkiye ekonomisi açısından kritik öneme sahip bir şehir olduğunu belirterek, ikili iş birliği için teşekkür etti. Aras, Lojistik Merkez Projesi’ni destekleyen Büyükşehir Belediyesi’ne minnettarlığını ifade etti, çevre koruma ve şehircilik konularındaki çabalarının sektöre önemli katkılar sağladığını aktardı.

Görüşmede, Lojistik Merkez Projesi’nin ekonomik katkıları, ulaştırma altyapısına sağlayacağı avantajlar ve potansiyel iş birliği fırsatları da detaylı bir şekilde irdelendi. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ali Süslü de ziyarette hazır bulundu.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; ULUSLARARASI NAKLİYECİLER DERNEĞİ (UND)...

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; ULUSLARARASI NAKLİYECİLER DERNEĞİ (UND) YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞERAFETTİN ARAS VE BERABERİNDEKİ HEYETİ AĞIRLADI.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; ULUSLARARASI NAKLİYECİLER DERNEĞİ (UND)...