Kuyucak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 5 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri, bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Programın detayları:
Kuyucak Belediyesi tarafından organize edilen kutlama, Kuyucak Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreniyle başladı. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar ile birlikte program, halk oyunları gösterileriyle zenginleştirildi.
Coşkulu kortej ve ikramlar:
Törenin ardından, ilçedeki resmi kurumlar ve esnafların katılımıyla araç korteji düzenlendi. Kuyucak sokaklarında gerçekleştirilen kortej, etkinliğe katılanların coşkusunu artırdı. Ayrıca, Kuyucak Belediyesi tarafından, vatan uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizin anısına vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.
Etkinliklerde, Kuyucak Kaymakam Vekili ve Karacasu Kaymakamı İsmail Battal, Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, daire amirleri, ilçe siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Kutlamalar, 5 Eylül Cumartesi saat 20.30’da Gökhan Atay, Hüseyin Uğurlu ve Sabahat Akkiraz konserleriyle devam edecek.

KUYUCAK'IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN 5 EYLÜL KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SABAH PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.