İstanbul
Açık
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem MHP'den Akit TV'ye tepki: Bunlar hata falan değil; kimi itini bıraktı, kimi bitini

MHP'den Akit TV'ye tepki: Bunlar hata falan değil; kimi itini bıraktı, kimi bitini

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Akit TV'nin Anıtkabir'e Anırkabir yazan ekran görüntüsünü, "Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimi de piçini bıraktı!.." mesajıyla paylaştı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının Anıtkabir ziyaretini canlı yayında KJ’sine “Anıtkabir” yerine “Anırkabir” yazarak veren Akit TV’ye MHP’den de tepki geldi.

T24'te yer alan habere göre; Olayla ilgili tepkiler üzerine, “yazım hatası” açıklaması yapan ve RTÜK Üyesi İlhan Taşçı tarafından kurul gündemine taşınan görüntüyle ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, “Bunlar hata falan değil…” dedi. Vahapoğlu, “Geldikleri gibi gitmediler, kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı” dizelerini paylaştı.

MHP’li Vahapoğlu mesajında, Akit TV’nin ekran görüntüsünü “Bunlar hata falan değil… Bu ucuzlukları gördükçe Neyzen Teyfik’e atfedilen şu mısralar geliyor aklıma; “Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!” (Neyzen Teyfik)” notuyla paylaştı.