İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı

Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay tekneden düşerek yaralandığı ve hastaneye kaldırıldı. Gencebay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu bildirildi.

MUHABİR: Necdet Oktay Apaydın

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre; Orhan Gencebay eşi Sevim Elif Emre'yle birlikte Anadoluhisarı'ndaki bir restorana yemeğe gitti. Gecenin sonunda Baltalimanı'ndaki yalı dairelerine bırakılmak istenen çiftin başına, talihsiz bir kaza geldi.

Tekne, Orhan Gencebay ile Sevim Elif Emre'nin Baltalimanı'nda bulunan yalı dairelerinin iskelesine yanaştı. Tam bu anda Orhan Gencebay, dengesini kaybedip beton zemine düştü.

Görevliler önce Sevim Elif Emre'nin tekneden inmesine yardımcı olmuş daha sonra da Gencebay'a el uzatmışlardı. Kalçası ve sırtı yere vuran Orhan Gencebay, acılar içinde kaldı. Usta sanatçı hızla hastaneye kaldırıldı.

Gencebay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu öğrenildi.

Büyük bir tehlike atlatan Orhan Gencebay, sağlık durumu hakkında "Çok şükür iyiyim. Önemli bir kazaydı, Allah korudu" şeklinde konuştu.