İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Sen de mi hocam!

Beylikdüzü’nde dün sabah iki kadının ağır yaralanmasına neden olan silahlı saldırının ardından yasak aşk çıktı. Gürpınar Azime Yılmaz Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Nurullah K. gizli aşk yaşadığı Eda T. ve ev arkadaşı İnci D.’ye kurşun yağdırdı

İlçede 3 yıldan beri öğretmenlik yapan Nurullah K. evli ve bir çocuk babasıydı. Birlikte yasak aşk yaşadığı Eda T.’nin uzun süreden beri yaptığı “Karını boşa, benimle evlen, eğer boşamazsan aramızdaki ilişkiyi karına ben anlatacağım” şeklindeki baskısı korkunç bir saldırıya neden oldu. Baskılardan bunalan öğretmen Nurullah K. cinnet getirdi ve dün sabah erken saatlerde tartıştığı Eda T. ile ev arkadaşı İnci D.’yi kurşun yağmuruna tuttu. Öğretmenin sevgilisi yaralı bir halde tuvalete kaçıp sığınırken, olay yerinden uzaklaşan Nurullah K. polisin başarılı bir operasyonuyla kısa sürede ele geçirildi.

Whatsapp mesajlarını ifşa etti
Yasak aşk yaşadığı sevgilisini öldürdüğünü zanneden öğretmen, yakınlarına açtığı telefonda “Ben kötü bir şey yaptım, birini öldürdüm” şeklinde sözler sarf etti. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nurullah K.’yı çileden çıkaran olayın ise Whatsapp hesabının ele geçirilmesi olduğu öğrenildi. Olayda ağır yaralanan Eda T. birlikte yaşadığı öğretmen sevgilisinin Whatsapp hesabını ele geçirdikten sonra, kişisel yazışmalarını öğretmenin yakınlarına ve öğrencilerine gönderdi. Bu gelişmenin ardından öğretmeni tehdit eden Eda T. "Karına her şeyi anlat, onu boşa ve benimle evlen, yoksa her şeyi ben anlatırım" dedi. Bu sözler üzerine cinnet getiren öğretmen, ruhsatlı silahını ateşleyerek sevgilisi ve ev arkadaşını ağır bir şekilde yaraladı.

Virüs bulaştığını söyledi
Öğretmen Nurullah K., ayrıca Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda whatsap hesabının hacklendiğini ve virus bulaştığını söyleyerek, kendisinden gelmiş gibi görünen iletilere itibar edilmemesi yönünde açıklamalar yapmıştı. Bu mesajların yasak aşk yaşadığı sevgilisinden gönderildiğini tesbit eden öğretmenin, sevgilisini öldürmek için evine gittiği ve sabahın erken saatlerinde olayı gerçekleştirdiği ifade edildi. CENGİZ ALÇAYIR