İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi "MÜZİK PİYASASININ PATRONU BENİM"

"MÜZİK PİYASASININ PATRONU BENİM"

Ünlü sanatçı Tuğba Özerk, Mordoğan'ın kurtuluşunun 101.Yıl Dönümünde memleketi İzmir Karaburun Mordoğan Meydanında sahne aldı.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özerk, “Bu anlamlı günde kendi memleketimde konser verdiğim için çok mutluyum” dedi. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın kendisine hediye edilen keçiyi kucağına alan Özerk, “Hayatımda daha önce bu kadar güzel bir hediye almamıştım. Can dostum o benim artık diyerek” keçi ile röportaj verdi. Yaklaşık beş yıl önce çıkardığı “Patron” şarkısıyla müzik piyasalarını alt üst eden Özerk, tekrardan trendlerde yer almasına ise “Kendi kendimle yarışıyorum. Müzik piyasanın Patronu benim, şaka bir yana son zamanlarda çok güzel bestelerde çıktı ama hala en çok dinlenenler arkasında yer almak gurur verici” dedi.

Röportajın ardından sahnenin yolunu tutan Tuğba Özerk, sevenlerinin karşısına pembe mini bir elbise ile çıktı. Güzelliğiyle ve zarafetiyle göz kamaştıran Özerk, sahnede frikik vermemek için sık sık mini eteğini düzeltti. Karaburun ve çevre ilçelerden gelen hayranlarının kırmayarak istek şarkılarını seslendiren Özerk, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık yüz on bin sevenine ise ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Öte yandan izlemeye gelenler arkasında yer alan annesi Günay Kapani’ye da de sık sık teşekkür eden Tuğba Özerk, “Annem beni sahnede izleyince ayrı bir heyecanlı oluyorum” dedi.