Magazin 05.02.2020 00:30 Güncelleme: 05.02.2020 09:00

Vural ve Sema 'Susma' diyor

Başarılı müzisyen Vural, yeni single'ında bir sürprize imza attı. Vural, "Susma" adlı şarkısını "Survivor" yarışmasıyla tanınan Sema Aydemir'le birlikte seslendirdi.
Vural ve Sema 'Susma' diyor

Uzun yıllardır İstanbul’un farklı mekanlarında canlı performanslar sahneleyen, peş peşe çıkardığı “İstanbul”, “Hep Çatası Var” ve “Hayrola” şarkılarıyla da büyük beğeni toplayan Vural, yeni single’ında sevenlerine düet sürprizi yaptı. Başarılı müzisyen, “Susma” adlı yeni şarkısını Türkiye’nin “Survivor” yarışmasıyla tanıyıp sevdiği Sema Aydemir’le birlikte seslendirdi. Söz ve müziği Alper Şahin'e, düzenlemesi ise Ruhin İsmayilov’a ait şarkı, Melodi Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

BU ŞARKIYI MUTLAKA
OKUMALIYIM DEDİM
''Susma'' için Vural’la birlikte stüdyoya giren Sema Aydemir, “Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Vural'dan böyle bir teklif gelince çok sevindim. Şarkının sözleri
de o kadar hoşuma gitti ki, ‘Bu şarkıyı mutlaka okumalıyım’ dedim. İkili olarak sevenlerimize güzel bir sürpriz yapmak istedik” dedi. Şarkının klibi Ekrem Can yönetmenliğinde Nişantaşı sokaklarında çekildi. Çekimler 15 kişilik bir ekiple 2 günde tamamlandı.