İstanbul
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi BAŞKAN SÖZEN'DEN ANKA KUŞLARINA "BİR DİLEK TUT" FİLMİ JESTİ

BAŞKAN SÖZEN'DEN ANKA KUŞLARINA "BİR DİLEK TUT" FİLMİ JESTİ

Manavgat'ta geçtiğimiz yılın temmuz ayında yaşanan Türkiye tarihinin en büyük yangın felaketinden etkilenen 60 Anka Kuşu çocuğu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in sürpriziyle çok anlamlı ve özel bir sinema keyfi yaşadı.

Başkan Sözen, Manavgat'ın Anka Kuşu çocuklarıyla birlikte, "Bir Dilek Tut" filmini, Yönetmen Meta Akkuş ve küçük oyuncular Mehmet Turan Doğan ve Almira Tuana Albay'la birlikte izlemek için anlamlı bir organizasyon yaptı.

BAŞKAN AMCAYLA KEYİFLİ GÜN

Başkan Şükrü Sözen, Anka Kuşu çocuklarıyla birlikte Atatürk Kültür Merkezi önünden otobüse binerek, Novamall AVM'deki Cinemaximum sinema salonuna gitti. Filmi izlemek için oldukça sabırsızlanan çocukların sevinci, karşılarında film yönetmeni Meta Akkuş ve filmin çocuk oyuncuları Mehmet Turan Doğan ve Almira Tuana Albay'ı görünce iki kat arttı. Filmin küçük oyuncuları, Anka Kuşlarıyla tanışıp arkadaş olarak, sohbetler gerçekleştirdi. Başkan Sözen, çocuklara film öncesinde patlamış mısır ve içecek alarak onların keyifli bir seyir yaşamasını sağladı.

YÖNETMEN AKKUŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Sözen, kalpten istendiğinde bütün dileklerin gerçekleşebileceğini anlatan 1.5 saatlik "Bir Dilek Tut" filmini, yangınzede çocuklar, film yönetmeni ve çocuk oyuncularla birlikte büyük bir keyifle izledi. Filmin sonunda Anka Kuşu çocukları ve filmin küçük oyuncuları, Meta Akkuş'un sorusuyla gerçekleşmesini istedikleri dileklerini teker teker paylaştı. Film sonunda Başkan Sözen, çocuklara öğle yemeği ikramında da bulundu. Yönetmen Meta Akkuş, filmi, Manavgat'ın Anka Kuşlarıyla izlemekten son derece mutlu olduğunu dile getirerek böylesine anlamlı bir etkinliğe imza attığı için Başkan Şükrü Sözen'e teşekkür etti.

SÖZEN; "ÇOCUKLARIN TÜM DİLEKLERİ GERÇEKLEŞSİN"

Başkan Şükrü Sözen, "Büyük yangın felaketinden etkilenen 60 Anka Kuşu çocuğumuzla birlikte "Bir Dilek Tut" filmini, Yönetmen Meta Akkuş, küçük oyuncular Mehmet Turan Doğan ve Almira Tuana Albay'la birlikte izledik. Kalpten istendiğinde bütün dileklerin gerçekleşebileceğini anlatan bu güzel filmi, çocuklarımız ve filmin yaratıcılarıyla izlemek çok anlamlıydı. Bu güzel günü yaşamamıza vesile olan çocuklarımıza, film yönetmeni Meta Akkuş Hanımefendiye, çocuk oyuncularımız Almira ve Mehmet'e teşekkür ediyorum. Ben de Manavgat'ımızın ANKA KUŞLARI ve tüm çocuklarımızın dileklerinin gerçekleşmesi diliyorum" dedi.