İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Borussia Dortmund Teknik Direktörü Tuchel: Emre Mor hala muhteşem bir yetenek

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Tuchel: Emre Mor hala muhteşem bir yetenek

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'un teknik direktörü Thomas Tuchel, milli futbolcu Emre Mor'un oynamak için sabırlı olması gerektiğini söyledi.

Alman basınına konuşan Tuchel, son dönemde forma şansını az verdiği Emre Mor'un güçlenmesi gerektiğini belirterek, "Emre Mor hakkındaki fikrimiz değişmedi. O, hala muhteşem bir yetenek. Dortmund'a geldiğinde Danimarka'da sadece yarım sezon profesyonel futbol oynamıştı. Emre'nin profesyonel futbolcu olma işini öğrenmesi ve sabırlı olması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Emre'nin fiziksel eksikliklerini kapatmak amacıyla özel çalışmalar yaptığını vurgulayan Tuchel, "Ona güveniyoruz. Çok özel bir oyuncu haline gelebilir. Özenle çalışıyor ve biz de ona gereken her türlü desteği sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Emre Mor, sezon başında bazı lig maçlarında forma giymesine rağmen yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından sezonun ikinci yarısında Tuchel tarafından kadroda tercih edilmemişti. Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla toplam 14 maça çıkan 19 yaşındaki oyuncu, süre aldığı 581 dakikada 1 gol ve 3 asist üretti.