İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Bursaspor'da İbrahim Üzülmez dönemi başladı

Bursaspor'da İbrahim Üzülmez dönemi başladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, teknik direktör İbrahim Üzülmez ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Bursaspor'un Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan teknik direktör İbrahim Üzülmez, Bursaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor'un büyük bir camia olduğunu dile getiren Üzülmez, "Takımı bu zor dönemde ayağa kaldırmak için bir değişim oldu. Geliş amacımız Bursaspor camiasını daha ileriye taşımak. Başarı çok kolay değil, başarıya giden yollar çetrefilli yollardır. Biz bunu bilerek buraya geldik. Oyuncularıma da söyledim, Bursaspor armasını en ileriye taşımak için yapmamız gerekenler var. Onlardan birisi de çok çalışmak, çok çalışmak, çok çalışmak." diye konuştu.

Üzülmez, takımda zamanla güzel işler yapacaklarına inandığına değinerek, Bursaspor'u daha ileriye götürmek için herkesin yeşil-beyazlı takıma sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

Eleştirilere açık olduğunu vurgulayan Üzülmez, şunları söyledi:

"Bazen olumsuz eleştiriler de olabiliyor. Türkiye'de en çok eleştirilen kişilerden birisi benim. Eleştiriye sonuna kadar açığım ama herkesin bize destek vermesi gerekiyor. Amacımız şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak. Taraftar kızacaktır bağıracaktır ama önemli olan işin sonunda ortak paydamız olan şampiyonluğu yaşamaktır. Umarın bu güzel birlikteliğin sonunda şampiyonluk olur. Bursaspor büyük bir camia, burada yapmamız gerekenler var. İnşallah Allah bize şampiyonluk mutluluğunu nasip eder. İnşallah bize güvenen insanlara karşı mahcup olmayız."

İmza törenine katılan Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan da İbrahim Üzülmez'e başarılar diledi.

İbrahim Üzülmez'i geçmişten herkesin tanıdığını anlatan Mestan, "Futbolculuktaki ve teknik direktörlükteki başarılarını biliyoruz. 1,5 yıl sözleşme yaptık, Süper Lig opsiyonlu. İnşallah Bursaspor'umuza hayırlı olacak." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Üzülmez, sözleşmeyi imzaladı.