İstanbul
Parçalı bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi CİHAN MÜRTEZAOĞLU'DAN BEKLENEN YENİ ALBÜM

CİHAN MÜRTEZAOĞLU'DAN BEKLENEN YENİ ALBÜM

Alternatif müziğin önde gelen isimlerinden; söz yazarı, besteci ve aranjör kimlikleriyle de öne çıkan Cihan Mürtezaoğlu, yeni albümü "Köprülerin Üzerinde" ile karşımızda.

Şarkılarıyla ruhumuzun derinliklerine dokunan sanatçı “Köprülerin Üzerinde”de dört yeni şarkıyla (Köprülerin Üzerinde, Yana Yana, Kök Salmadan, Bu Bir Rüya)

dinleyicilerini selamlarken; son dönemde yayınlanan single çalışmalarına da (Camdan Tepside, Derde İhanet Edemem, Bir Canım, Biz Yine Burda, Yansın, Yanmayana Her Yer Kar, Soytarı İpi, En Yanı) albümde yer verdi.
Cihan Mürtezaoğlu’nun kendine has yorumuyla zenginleşen albümde tüm söz, müzik ve düzenlemelerde sanatçının kendi imzası bulunuyor (*). (*Albümdeki tek düet çalışma olan “Derde İhanet Edemem”in düzenlemesi Deniz Tekin’e, “Camdan Tepside” şarkısında ise düzenleme Alaca’ya ait.) Albümle aynı isimli çıkış şarkısında ise yine söz ve müzik Cihan Mürtezaoğlu imzası taşırken, düzenlemesi Cihan Mürtezaoğlu ve Zafer Tunç Resuloğlu’na ait. Albümün dikkat çekici kapak tasarımı ise Ersin Şahin tarafından yapıldı.
Cihan Mürtezaoğlu - “Köprülerin Üzerinde” albümü 8 Mart Cuma günü tüm dijital müzik platformlarında yayında!..