İstanbul
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden bayram düzenlemesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden bayram düzenlemesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tatilini Eskişehir'de geçirecekler ve şehir dışından gelecek misafirler için başta turistik merkezler, cadde otoparklar ve ulaşımda bir dizi düzenlemeye gidildiğini açıkladı.

Bayramın 1, 2, 3 ve 4’üncü günü müzeler başta olmak üzere tüm tesislerin ziyarete açık olacağını belirten yetkililer, cadde otoparklar, tematik parklardaki otoparkların dabayram boyunca ücretsiz olacağını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Eskişehir Kurtuluş Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kent Belleği Müzesi, İmren Erşen Oya Müzesi, Eskişehir Hamam Müzesi, Zuhal Yorgancıoğlu Moda Tasarım Müzesi, Berna Türemen Kedi Sanat Evi ve Ali İsmail Türemen Mavi Sanat Evi, Sazova Hayvanat Bahçesi, Bilim Deney Merkezi, Sabancı Uzay Evi, Sazova Masal Şatosu olmak üzere tüm turistik tesislerimiz arife günü kapalı olacaktır. Tesisler bayramın birinci günü saat 13 itibariyle bayram boyunca hizmet verecektir. Porsuk Çayı üzerinde hizmet veren esbotlar ve gondollar da arife günü hizmet veremeyecek olup, bayramın 1, 2, 3 ve 4’üncü günlerinde vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Estram’da bayramın 1, 2, 3 ve 4’üncü günleri Pazar tarifesi uygulanacaktır."