İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Factory Athletic: Her şeyin modası geçer ama bedenin modası geçmez

Factory Athletic: Her şeyin modası geçer ama bedenin modası geçmez

Performans sanatı ustası , usta bir sporcu. Spor hayatındaki başarılarını ve birikimlerini bir araya getirerek Factory Athletic markasını , ortakları Cem Özkan ve Suavi Doğan ile birlikte açarak spor dünyasında inovatif fikirler geliştiren müthiş bir girişimci

Performans sanatı ustası , usta bir sporcu. Spor hayatındaki başarılarını ve birikimlerini bir araya getirerek Factory Athletic markasını , ortakları Cem Özkan ve Suavi Doğan ile birlikte açarak spor dünyasında inovatif fikirler geliştiren müthiş bir girişimci. Sektöre getirdiği yenilikler, farklı bakış açısı ve sporu hayatın odak noktasında yaşayan komplike bir sporcu. Kişiye özel "body coach" sistemi, "grup dersi" sistemi ve daha birçok yenilikle spor yapmak isteyenlere yol gösteren Uğur Çetin ve markası, her şeyin modası geçer ama bedenin modası geçmez misyonuyla öne çıkan bir spor adamı.

Yakışıklı spor adamı 3 yıl önce hayata geçirdikleri Factory Athlectic ile ilgili şunları söyledi:
"Yakın arkadaşım Cem Özkan'la tanınmış bir spor kulübünün başka şubelerinde çalışırken yollarımız kesişti. Önce bir stüdyo açtık , sonrasında kafamızdaki fikirleri birleştirerek kurumsal kimliğini oluşturduk ve Factory Athlectic'i kurduk. Farklı bir sistem ve söylemle, birikimlerimizi bir araya getirerek yola çıktı. Grup dersleri sistemini geliştirdik, stüdyoda işlerimiz rayına oturunca da o sistemi bir AVM ye taşıdık. Normal bir stüdyo olarak olarak değil, grup dersi salonu şeklinde açıldı ve bu bir AVM de ilktir. Bizim öğrencimiz olan Suavi Doğan'ı da yatırımcı ortak olarak aldık ve böylece 3 ortak olduk. Ortaklığımız 5 yılında, gitgide büyüyor ve gelişiyoruz. İlk açıldığımızda 600 metrelik bir alanı kaplıyorduk, bugün 1000 metre olduk. Bundan sonraki hedefimiz ise, şubeleşip Factory markasını büyütmek, daha da geliştirmek olacak.