İstanbul
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İBRAHİM AKTOLON'DAN ''TEK TABANCA''

İBRAHİM AKTOLON'DAN ''TEK TABANCA''

2016'da "Hırsız" adlı şarkısıyla müzik piyasasına bomba gibi düşen hemen ardından "Aşka İsyan" şarkısıyla büyük beğeni toplayarak; Küstah, Kusursuz, İnfaz, Üstü Kalsın, gibi şarkılarla yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle müzik sektöründe adından sıklıkla söz ettiren ''İbrahim Aktolon'', yeni bir şarkı hazırladı.

Söz yazarı kimliğiyle de tanınan ünlü sanatçı; kuzeni Abdulsaid ile düet yaptığı "Tek Tabanca" adlı çalışmayı çok yakında müzikseverlerle buluşturacak. Ayrıca ''İbrahim Aktolon'' Almanya'da bir dönem yaşadığı zorluk dolu hayatını konu eden bu şarkısında, Amerikan stili ile Türkiye'de rap müziğe bir o kadar uzak görüldüğü halde aslında çok yakın ve içinde olup yeni bir yön vereceğinin sinyallerini veriyor.

Geçtiğimiz günlerde 'dijital dünyanın enleri ödülleri'nde yılın en iyi çıkış yapan ödülünü alan ''İbrahim Aktolon'' yine ödüllere aday bir proje hazırladı. Klibini Almanya'da çeken ''İbrahim Aktolon''un çocukluğunu kendi oğlu Derman İbrahim Aktolon canlandırdı.

''Tek Tabanca'' şarkısının aranjesi Almanya'nın ünlü aranjörleri Sacha ve Janco imzası taşıyor. Klibini Selçuk Şahin'in çektiği proje; ''İbrahim Aktolon''un semt çocuğu olduğunu ve zorluklar içinden zirveye çıkarak, inişli çıkışlı olan bu dünyada yaşanılan ve görülen hiç bir şeye şaşırmaması gerektiğini, halkın içinden doğal biri olduğunu ve zenginlik dolu yaşantının süslü bir film olduğunu her şeyin geçici, gerçeğin aile, sevgi ve gerçek dostluklar olduğunu anlatıyor.

Abdulsaid; ''İbrahim Aktolon''un öz kuzeni olup yıllar önce Nefret gurubunda yer almıştı. Yıllar önce Almanya'ya yerleşip uzun bir aradan sonra kuzeni ile müzik piyasasına merhaba demeye hazırlanıyor.