İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Kahkahalı basın toplantısı

Kahkahalı basın toplantısı

Sosyal medyada Nalet Bebe'nin yaratıcısı olarak bilinen Ömer Başdoğan, ilk filmin basın toplantısında yaptığı ince esprilerle kırdı geçirdi.

Sosyal medya dünyasının sevilen karakterlerinden Nalet Bebe'nin yaratıcısı Ömer Başdoğan, senaryosunu yazdığı Şahane Hayaller filmiyle 7 Şubat'tasinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı'nın müziklerini ise Kerem Ökten'in yaptığı, kadrosunda ÖmerBaşdoğan, Salih Kalyon, Çetin Altay, Cemil Şahin, Suzan Aksoy ve Berrak Güvem gibi oyuncuların yer aldığı 'Şahane Hayaller' adlı sinema filmininbasın toplantısı önceki gün Etiler Scarlet Steakhouse Lounge'da gerçekleşti.

Filmin tüm oyuncular basın toplantısında hazır bulundu. 7 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak olan Şahane Hayaller filmin oyuncuları basınla buluştu ve heyecanlarını dile getirdiler.

Basın toplantısında espriler havada uçuştu. Bu kadar önemli oyuncunun yer aldığı filmde başrol oynamak oldukça sıkıntılı olduğunu söyleyen Ömer Başdoğan, "Bu kadar önemli oyuncunun arasında başrol de yer aldığım için çekimler sırasında başıma sakı düştü" diyerek yaptığı espriyle toplantıdakileri güldürdü.

Filmin şarkısı olan 'Yanarsın ve Kanarsın'ı seslendiren Başdoğan, tarzı nedeniyle kendisini Serkan Kaya'ya benzetildiği şeklindeki soruya " Serkan Kayaya benzetiyorlarsa ne mutlu bana o zaman" diye cevap verdi.

Hülya Avşar'ın sosyal medyada kendisinin paylaşımlarını beğendiği şeklindeki soruya oyuncu,"Allah razı olsun sürekli beğeniyor paylaşımlarımızı. O benim canım ablam" diye cevap verdi.