İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Odeabank satılıyor

Odeabank satılıyor

Yatırım Zinciri Abu Dhabi Developmental Holding Company (ADQ), mevduat bankası Odeabank'ı satın alıyor.

Abu Dhabi Developmental Holding Company (ADQ), Odeabank'ın sermayesinin yüzde 96'sını satın almak için Bank Audi liderliğindeki konsorsiyumla nihai anlaşmaya vardı.

Anlaşma tamam Odeabank sermayesinin yüzde 96'sını satın almak isteyen ADQ, Bank Audi liderliğindeki konsorsiyumla anlaştı. Şirketten yapılan açıklamada, Bank Audi ve diğer yatırımcıların da Odeabank'ın sermayesindeki paylarını ADQ'ya satma konusunda anlaştığı belirtildi.

Odeabank 2012'de faaliyete başladı Beyrut merkezli Bank Audi'nin Türkiye'deki iştiraki olan Odeabank 2011'de mevduat bankası olarak kurulma izni almış, BDDK'nın onayıyla 2012'de de533 milyon 520 bin liralık sermaye ile faaliyete başlamıştı.