İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi PANDEMİNİN İLK GALASINI "AİLE HÜKÜMETİ"GERÇEKLEŞTİRDİ!

PANDEMİNİN İLK GALASINI "AİLE HÜKÜMETİ"GERÇEKLEŞTİRDİ!

Yapımını RNK Prodüksiyon'un, yapımcılığını Mehmet Yıldırım'ın, başrollerini Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı "Aile Hükümeti" adlı komedi filminin galası Kanyon Cinemaximum'da gerçekleştirildi. Seyircilerin kahkahalar ile izlediği film galasında Covid-19 nedeniyle alınan önlemler dikkat çekti.

YOĞUN COVID-19 ÖNLEMLERİ DİKKAT ÇEKTİ!

Aile Hükümeti'nin özel gösterimine gelen konuklar Hes kodu sorgulanarak salona alındı. Sosyal mesafe kurallarına önem gösterilen galada, konuklar salon numaralarını, dağıtılan el dezenfektanlarının üzerine yazılan numaralardan öğrendi.

Aslıhan Malbora'nın şu sıralar yer aldığı projenin şehir dışında olması sebebiyle katılamadığı gecede, filmin oyuncuları kırmızı halıda basına poz verdi. Galaya; Esra Sönmezer, Uğur Arslan, Yunus Emre Özden, Aşkım Burçe Tünay, Elif Yıldırım Gören gibi isimler katıldı.

9 EKİM CUMA GÜNÜ VİZYON'DA!

Senaryosunu Seçil Çömlekçi'nin, yönetmenliğini Burak Demirdelen'in üstlendiği "Aile Hükümeti" 9 Ekim'de beyaz perdede sinemaseverlerle buluşacak. Filmin konusu ise şu şekilde; Elaldı köyüne öğretmen olarak atanan Salih (Alper Saldıran), köyün güzeller güzeli kızı Zeynep'e (Aslıhan Malbora) aşık olur. Köyde akraba evliliklerine sıkça rastlandığından Zeynep'i bir başkasına vermesinler diye Ankara'ya Aile Bakanlığına düzenli olarak dilekçeler yazar. Aile Bakanlığı da köydeki aile hayatıyla ilgili sorunları çözebilmek adına bir proje hazırlar. Projeye göre herkes resmi nikah kıyacak, akrabası ile evlenmeyenler oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Salih köylüleri bir araya toplayıp, evlenmeleri uygun olan adayları listeler. Bu listeye göre herkes sevdiğinden ayrı düşmekle kalmaz, yakın arkadaşlarının sevdalılarıyla eşleşir ve işler daha da karmaşıklaşır.