İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Sinem Uslu ekranlara geri dönüyor

Sinem Uslu ekranlara geri dönüyor

'Mustafa marangozlukla uğraştı' Sinem Uslu 4 yıl sonra yeniden ekranlara Kanal D dizisi 'Annem Ankara' ile dönüş yapacağını söyledi. Çocukları büyüttüğü için setlerde olamadığını söyleyen Sinem Uslu, City's Nişantaşı çıkışı soruları yanıtladı.

Eşi Mustafa Uslu’nun da kendisi ve arkadaşı Mert Dikmen’le beraber senaryosunu yazdığı sinema filmini çektiğini söyleyen Sinem Uslu ‘tamamen çocuklar ve köpeklerle ilgili aile filmi. Onun mutluluğunu yaşıyoruz. Max’in anısına yapacağız. Sömestriye yetiştereceğiz.’ dedi.

Eşi Mustafa Uslu ile yurt dışına yerleşeceği konusunda ise, ‘Eşim ve ben çocukları Almanya’da okutmak istiyoruz. Böyle bir düzen kurmak istiyoruz. Mustafa çok kırıldı. Bütün canını dişine taktı ve herşeyini filmlerine adadı. Kötü bir süreçti ve elbet adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Almaya2ya gittik orada biraz çiçekle böcekle marangozlukla ilgilendi. Şimdi kendine geldi kendisini topladı. Çok kırılgan bir insan o. Şu an Anayasa Mahkemesi’ne gideceğiz. İlla ki o kadar insanın emeği havada kalmayacak sonuçta bu sinema. Şimdi tekrardan başlıyoruz. Şu an çektiği film köpeklerle ilgili onlar başrolde. Çok güzel bir proje çıktı ortaya ben çok heyecanlanıyorum.’ dedi.