İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi THY, Ankara çıkışlı yurt dışı uçuşlarını yeniden başlatıyor

THY, Ankara çıkışlı yurt dışı uçuşlarını yeniden başlatıyor

Dünyada en fazla noktaya uçan hava yolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşları yeniden başlatma kararı aldı.

Dünyada en fazla noktaya uçan hava yolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşları yeniden başlatma kararı aldı. Bu kapsamda ilk uçuş 29 Ekim tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.

Yurt içi ve yurt dışında toplam 300 noktaya uçarak bu alanda dünyanın en fazla noktasına uçan hava yolu şirketi unvanını elinde bulunduran THY, Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşları yeniden başlatıyor. Ankara Ticaret Odası’nın(ATO) aylık olağan meclis toplantısına katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AVRUPA’DA YENİ UÇUŞ NOKTALARI

İlker Aycı, Ankara’dan 29 Ekim’de Frankfurt’a haftada 3 frekans, 30 Ekim’de Berlin’e ve 31 Ekim tarihinde de Viyana’ya haftada iki frekans şeklinde direkt seferin başlatılacağını belirtti. İlker Aycı, ilerleyen dönemde Ankara’yı yurt dışına taşıyacak direkt sefer planlamalarına Düsseldorf ve Amsterdam noktalarının da ekleneceğini, çalışmaların bu şehirlerle sınırlı kalmayacağını kaydetti.