Festivalin son günlerine yaklaşırken, kar yağışının heyecanıyla birleşen SEFO konseri, VIBE sahnesinde unutulmaz bir deneyim yaşattı. SEFO'nun yüksek enerjili performansının ardından Taykunku'nun renkli setiyle eğlenceye devam eden Bitexen Winterfest, +1 sponsorluğunda düzenlenen Gecenin Xtra’sı ve Malt Oda Partileri ile sabahın ilk ışıklarına kadar müzik ve eğlenceyi aralıksız sürdürdü.
Her gün 17:00 - 20:00 arasında gerçekleşen After-Ski partileri, SULEIMAN, Kubilay Caner ve Doğukan Ustaoğlu’nun performanslarıyla festival katılımcılarına keyifli bir kış festivali deneyimi sunmaya devam ediyor.
14 Şubat'a kadar devam edecek olan Bitexen Winterfest; Mert Demir, Reckol (DJ Live), Simge Eğrilmez ve Samih gibi isimlerin özel performanslarına ev sahipliği yapmaya devam edecek.