İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Harbiye'de İlker Kaleli sürprizi

Harbiye'de İlker Kaleli sürprizi

İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu, beraber yaptıkları 'Kapkara' şarkısını müzikseverlerle ilk kez buluşturdukları Harbiye Açıkhava'da büyük beğeni topladılar.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda yaz sezonunun yedinci ve son Sıla konserinde İlker Kaleli sürprizi yaşandı.  Sıla'nın sözlerini yazdığı İlker Kaleli'nin müziğini ve düzenlemesini yaptığı "Kapkara", önceki akşam ilk kez dinleyiciyle buluştu.

Sıla'nın "Metelik" ve "Mesela" şarkılarına da besteci olarak imza atan İlker Kaleli "Kapkara" için ilk kez sahneye çıkarak gitarıyla Sıla'ya eşlik etti. İkilinin heyecan uyandıran ve beğeni toplayan performansını seyirci uzun süre alkışladı. Alkışlı tezahürat üzerine şarkıyı ikinci kez tekrar yorumladılar. 

Sahnede şarkının ortaya çıkma hikayesinden bahseden Sıla, "Ayrılık ihtiyacı olan aşklara hediye. Bırakamayanlara, bırakmayanlara hediye 'Kapkara'. İlker büyülü melodiyi yıllarını mıhladığı sokaklarına borçlu, ben de cümlelerimi yıllarımı çapaladığım Beyoğlu'na. Daima olduğu gibi, bize güçlü hoş seda ve derin hatıra. Sizin de anılarınıza emanet. İyi yolculuklar..." dedi.

İlker Kaleli ise, "Yaklaşık bir sene önce Galata sokaklarında kafada dolanan melodi kısa bir süre sonra Sıla ile sözlerine kavuştu... Biz bu parçayı kendi aramızda çok çaldık çok dinledik. Bugün burada hep beraber ilk defa çalmış olduk. Aynı duygularda buluştuysak ne mutlu. İyi ki varsınız." diye konuştu.