İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri 100 depremzede öğrenciye Genç Trabzonlular Derneği'nden burs

100 depremzede öğrenciye Genç Trabzonlular Derneği'nden burs

Depremin ilk gününden itibaren Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına destek olan Genç Trabzonlular Derneği, toplanan yardımları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ettiklerini açıkladı. Dernek Başkanı Tufan Balekoğlu, 100 depremzede öğrenciye ise burs vereceklerini açıkladı.

AFAD ekipleriyle koordineli bir şekilde enkaz çalışmalarında görev alan derneğe bağlı ekipler, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. 

100 DEPREMZEDEYE BURS 

Genç Trabzonlular Derneği Başkanı Tufan Balekoğlu, Kahramanmaraş Trabzon Caddesi’nde bulunan bir parkı yenileyeceklerinin sözünü verdi. Balekoğlu, aynı zamanda 100 depremzede öğrenciye ise burs vereceklerini açıkladı. 

Devletin ve millettin her daim yanında olduklarını belirten Balekoğlu, depremin yaralarını hep birlikte saracaklarını ifade etti.