İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri 2 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı:' Vurmasına rağmen kaçıp gidiyor'

2 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı:' Vurmasına rağmen kaçıp gidiyor'

2 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

KAYNAK: DHA

Esenyurt'ta kontrolden çıkan hafif ticari aracın bir dükkana girdiği, 2 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada yaralanan Orhan Pasol, "Araba aniden kapıdan içeri girdi. Kendimi duvarda buldum. Arkadaşlar, komşular geldi arabayı geri çektiler, beni çıkardılar. Arabayla dükkana giren çocuklar da panik içerisinde arabayı bırakıp gittiler" dedi. Güvenlik kamerası görüntülerinde kaza anı ile çevredekilerin yaralıların yardımına koştuğu anlar görülüyor.

Dün akşam saatlerinde Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden hafif ticari araç dükkana girdi. O sırada dükkanda bulunan Reşat Özcan ile Orhan Pasol araçla duvar arasında sıkışarak yaralandı. Sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Dükkanda maddi hasar meydana gelirken, kaza anı işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"ARABA ANİDEN KAPIDAN İÇERİ GİRDİ KENDİMİ DUVARDA BULDUM"

Kaza sırasında dükkanda bulunan ve araçla duvar arasında sıkışarak yaralanan Orhan Pasol, "Komşum olan aşağıdaki dükkân sahibinin yanına indim. Muhabbet ediyorduk. Dükkânı kapatma saatleriydi, dükkanı kapatacaktı. 2 dakika sonra çıkacaktık. Araba aniden kapıdan içeri girdi. Kendimi duvarda buldum. Başka da birşey hatırlamıyorum. Bacağımdan, belden aşağı olan kısımdan yaralandım. Arkadaşlar, komşular geldi arabayı geri çektiler, beni çıkardılar. Arabayla dükkana giren çocuklar da panik içerisinde arabayı bırakıp gittiler" dedi.

"KAÇIP GİDİYOR DURMUYOR"

Orhan Pasol'un kardeşi Kenan Pasol ise "Ağabeyim arkadaşıyla beraber oturup sohbet ederken bir araç gelip direk dükkâna dalıyor ve dükkân sahibiyle abimi duvara sıkıştırıyor. Vurmasına rağmen kaçıp gidiyor, durmuyor. Daha sonra ambulans geliyor ve hastaneye götürüyorlar. Ezilme olduğundan dolayı ayağının üstüne basamıyor. Hastaneye götürdük 10 gün rapor aldı. Şahıs şu an daha yakalanmadı. Alkollü ya da uyuşturucu da kullanmış olabilir. Onun etkisinden kaçmış olabilir" şeklinde konuştu.