İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri 2 sütun halinde sergileyeceğiz

2 sütun halinde sergileyeceğiz

Beylikdüzü Belediyesi Sanat Koleksiyonu Resim ve Heykel Seçkisi, ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Kültür İşleri Müdürü Mustafa Karaoğlu, “Fuarda sergilenen bu eserleri önümüzdeki dönemde Yaşam Vadisi’nde 2 sütun halinde sergileyeceğiz” dedi

Beylikdüzü Belediyesi Sanat Koleksiyonu Resim ve Heykel Seçkisi, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Resim, fotoğraf ve görkemli heykellerin sergilendiği fuarda 30 farklı ülkeden sanatçıların eserleri görücüye çıktı. Bu yıl ikincisi düzenlenen sanat fuarında Beylikdüzü Belediyesi’nin resim çalıştayları, heykel sempozyumları ve sanat buluşmaları ile ilçeye kazandırdığı 16 resim ile ahşap ve metal heykellerden oluşan eserler yerlerini aldı. Sanatseverler bu eserleri 29 Mayıs tarihine kadar 10.00-20.00 saatleri arasında stant B1’deki alanda ziyaret edebilir.


300 eserlik seçki

Beylikdüzü Belediyesi olarak sanat fuarına 300’ü aşkın eserden oluşan bir seçkiyle katıldıklarını belirten Kültür İşleri Müdürü Mustafa Karaoğlu, “ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda resim ve heykellerden oluşan eserlerimizi sergiledik. Bu eserleri, ilçemizde düzenlenen çalıştaylardan ve sempozyumlardan derledik. Öte yandan 6. Beylikdüzü Heykel Sempozyumu’nda Heykeltıraş Tayfun Karadeniz’in eğitmenliğinde 300 çocuğun katılımıyla, çocuklar tarafından yapılan kil tablet çalışmalarını da burada sergiliyoruz. Hatta bu eserleri önümüzdeki dönemde Yaşam Vadisi’nde 2 sütun halinde sergileyeceğiz. Yaşam Vadisi’nde sanatın kaybolmadığı, nesilden nesile aktarıldığını göreceğiz. Şu an en güzel hayalimiz çocukların büyüdükten sonra gelip tekrar kendi eserlerini aynı yerde görmeleri” ifadelerini kullandı.