İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri 30 Ağustos Zafer Kupası Beylikdüzü'nde yapıldı

30 Ağustos Zafer Kupası Beylikdüzü'nde yapıldı

Beylikdüzü Belediyesi’nin Türkiye Kaykay Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirdiği “30 Ağustos Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası” şampiyonası Beylikdüzü’nde yapıldı. Yaşam Vadisi 2.etapta bulunan Kaykay Park’ta iki gün boyunca düzenlenen şampiyonada, 24 sporcu mücadele etti. Şampiyonanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Enerjisiyle Beylikdüzü’nün enerjisini yükselten tüm gençlerimizi yürekten ku

Spora ve sporcuya desteğini her koşulda sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası’na ev sahipliği yaptı. Türkiye Kaykay Federasyonu ve Beylikdüzü Belediyesi iş birliğinde iki gün boyunca kıyasıya süren şampiyonada heyecan dolu anlar yaşandı. Yaşam Vadisi 2.etapta bulunan ve Türkiye’de tasarlanmış, en büyük çanak disiplinindeki Kaykay Park’ta düzenlenen şampiyonada, aralarında milli kaykaycıların da olduğu kadın ve erkek kategorilerinde yarışan 24 sporcudan 13’ü finale kaldı. Kıyasıya geçen mücadelelerin ardından finalde erkeklerde Recep Yalçın birinci olurken, Alparslan Ayhan ikinci, Serhat Can üçüncü sırayı aldı. Kadınlarda ise Safa Merve Nalçacı birinciliği elde ederken, Aysel Özgür ikinci, Sadegül Adıgüzel üçüncü sırada kendisine yer buldu. Dereceye girenlere ödülleri Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Okyay Utku Atabaş tarafından verildi.


'Beylikdüzü’nün enerjisini yükselten gençlerimizi yürekten kutluyorum'

Şampiyonanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Böylesine anlamlı bir şampiyonayı kentimizde düzenlemenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Enerjisiyle Beylikdüzü’nün enerjisini yükselten tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum. Bu kentte yaşayan her bir gencin eşit olanaklardan, eşit bir şekilde faydalanması için verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Birbirinden farklı birçok branşta gençlerin potansiyelini açığa çıkarmak, gençlerle birlikte olmak ve başarılarına şahitlik etmek için var gücümüzle yeni yatırımları bu kentle buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.


Atabaş: Beylikdüzü Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederim

Beylikdüzü Belediyesi’ne şampiyonaya olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Okyay Utku Atabaş ise “Büyük Taaruz’un 100. yıl dönümünü coşkuyla kutladığımız bugünde Türkiye Kaykay Federasyonu olarak “Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası” şampiyonasını düzenlemekten onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu. Kaykay Şampiyonası’nda ayrıca Almanya’dan gelen ve Türkiye’de ilk defa yarışan 11 yaşındaki Umay Demir, cesareti ve yeteneğiyle büyük beğeni topladı. Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından özel davetle şampiyonaya katılan Umay, yarışmalara tasnif dışı katılarak yeteneği ve sergilediği performansla izleyenlerin ve kaykay sporcularının ilgi odağı oldu.