İstanbul
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri 36 bin haneye yardım yapıldı

36 bin haneye yardım yapıldı

Esenyurt Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yaptığı sosyal yardımları artırarak sürdürüyor. Pandemi sürecinde 36 bin haneye gıda kolisi ulaştıran Esenyurt Belediyesi, bunun yanı sıra süt, et, kahvaltılık, sıcak yemek, alışveriş kartı, bebek maması ve bezi birçok ihtiyaç malzemesi dağıttı

Esenyurtluların, Pandemi sürecini zarar görmeden atlatması için çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, virüse karşı alınan önlemlerin yanı sıra sosyal yardımlar konusunda da öne çıkan hizmetlere imza atıyor. Birçok kalemden oluşan sosyal yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Esenyurt Belediyesi, vatandaşların sağlıklı gıda tüketebilmesi için Eskişehir’den getirilen organik sütlerin dağıtımını da gerçekleştiriyor.

5 bin 650 gıda kolisi dağıtıldı
Pandemi sürecinde 36 bin 48 haneye gıda kolisi dağıtılırken, et, kahvaltılık, meyve ve içecekten oluşan 27 bin 167 adet gıda yardımı da yapıldı. Bunların yanı sıra 78 bin 852 litre Derman Süt, 26 bin 249 adet kaşar peyniri ile 32 bin 96 porsiyon sıcak yemek dağıtan Esenyurt Belediyesi, yine bu süreçte 17 bin 433 ihtiyaç sahibine alışveriş kartı, bebek bezi ve bebek maması desteği sağladı. Ekipler ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği 5 bin 650 gıda kolisini de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.