İstanbul
Parçalı bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri 6 bin 500 aileye 32 ton kurban eti

6 bin 500 aileye 32 ton kurban eti

Beylikdüzü Belediyesi bu yılki Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı. Bağışlanan 32 ton kurban eti, sosyal incelemeler sonucu tespit edilen 6 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye belediye ekiplerince ulaştırıldı

Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürdü. Belediye ekipleri, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal incelemeler sonucu tespit edilen 6 bin 500 aileye et yardımı ulaştırmak için yola çıktı. Endüstriyel dolaplarda dinlendirilen kurbanlık etlerin dağıtımı, vatandaşlara sağlıklı bir şekilde ulaşması için soğutuculu araçlar ve uzman ekiplerle birlikte gerçekleştirildi. Beylikdüzü’nün hayırsever vatandaşları ve Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla yürütülen et dağıtımında, toplam 32 ton kurban eti paketlenmiş bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelere tüm hijyen ve sosyal mesafe kuralları gözetilerek tek tek ulaştırıldı.


Sağ olun, var olun

Sürecin büyük bir özenle yürütüldüğünü vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Soframızı, ekmeğimizi, aşımızı paylaştığımız mübarek Kurban Bayramı’nı geride bıraktık. Bu bayram bağışlarıyla Beylikdüzü’nde yardımlaşma ruhunu yaşatan tüm vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Sayelerinde 6 bin 500 ailemizin sofrasına toplam 32 ton et ulaştırdık. Sağ olun, var olun. Kurban satış ve kesim alanımızın temizliğinden tutun da, kurban etini taşıdığımız soğutucu araçlara kadar baştan sona her adımda titiz ve özenli bir şekilde hareket ettik. Beylikdüzü’nde dayanışmayı güçlendirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm komşularımın geçmiş bayramını bir kez daha kutluyor, aileleriyle sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kullandı.