İstanbul
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri AK Parti Büyükçekmece Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Eşer'in "Fethiye yangın yeri" paylaşımına tepki yağdı!

AK Parti Büyükçekmece Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Eşer'in "Fethiye yangın yeri" paylaşımına tepki yağdı!

AK Parti Büyükçekmece Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Eşer, sahip olduğu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyada büyük tepki gördü. Eşer, şişme bir bota bindiği anı "Fethiye yangın yeri" notuyla yayınlayınca vatandaşlardan sert mesajlar geldi.

Türkiye'de çıkan 100'den fazla yangın ile mücadele sürerken AK Parti Büyükçekmece Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Eşer'den şoke eden bir paylaşım geldi. Eşer, yakınları ile bindiği bir şişme botun fotoğrafını paylaşarak "Fethiye yangın yeri" notunu iliştirdi. Bu kare ve yazılanlar sosyal medyada tepkiyle karşılandı.


Bahadır Eşer kimdir?

1979 yılında Büyükçekmece Mimarsinan mahallesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Mimarsinan’da, Lise eğitimini Büyükçekmece Lisesi'nde tamamlamıştır. Sigorta danışmanı olarak çalışmaktadır. AK Parti Büyükçekmece İlçe başkanlığında, 2002 yılında Gençlik Kolları Mimaroba mahalle başkanı olarak görev yaptı. AK Parti Büyükçekmece İlçe başkanlığının 7. olağan kongresinde İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

bahadır eşer



Hesabını tekrar aktif eden Bahadır Eşer özür mesajı yayımladı.