İstanbul
Parçalı az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Arazi aracının camını kırıp lastiklerini bıçaklayıp kaçtı

Arazi aracının camını kırıp lastiklerini bıçaklayıp kaçtı

Park halindeki klasik arazi aracının ön camını kırıp lastiklerini bıçaklayan kişi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

KAYNAK: DHA

İstanbul Başakşehir'de park halindeki klasik arazi aracının ön camını kırıp lastiklerini bıçaklayan kişi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Saldırının ardından araçta hasar oluştu. Aracın sahibi saldırganın bir an önce yakalanmasını istiyor.

Olay, Şahintepe Mahallesi'nde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Beyaz bir otomobille mahalleye gelen şüpheli, park halindeki klasik arazi aracının ön camını yerden aldığı tuğlayla kırdıktan sonra aracın kaputuna zarar verdi. Kapüşonlu saldırgan geldiği otomobille olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra tekrar arazi aracının yanına gelen kişi, bu sefer aracın lastiklerini bıçakladı. Çevre sakinlerinden biri, komşusunun aracına zarar verildiğini fark ederek şüpheliye balkondan bağırdı. Saldırgan geldiği otomobille olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Haber verilmesi üzerine aracının yanına giden Ertan Ayhan, araçta hasar olduğunu görüp polis ekiplerine ihbarda bulundu. Kapüşonlu kişinin araca tuğlayla saldırıp, aracın lastiklerini bıçaklama anı binanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

"KİMSEYLE PROBLEMİMİZ YOK"

Şikayetçi olan Ertan Ayhan, "Gece 03.30 sıralarında bir ses gelmiş. Komşularımız haber verdi. Haber verilmeden önce zaten sesleri evdekiler de duymuş. Aracıma saldırı olmuş. Herhangi sıkıntılı bir durumumuz yok. Kimseyle bir problemimiz yok. Polis ekiplerine haber verdik, gerekli işlemleri yaptılar. Hırsızlık gibi birşey yok. Arkadaş geliyor, direk gelip bu araca kasti bir şekilde saldırıyor. Lastikleri bıçaklıyor. Arabanın son hali zaten belli. Gerekli işlemleri emniyet ekipleri yapacaktır diye düşünüyorum. Kimseyle husumetimiz yok" diye konuştu.

Arazi aracının camını kırıp lastiklerini bıçaklayıp kaçtı

Arazi aracının camını kırıp lastiklerini bıçaklayıp kaçtı

Arazi aracının camını kırıp lastiklerini bıçaklayıp kaçtı

Arazi aracının camını kırıp lastiklerini bıçaklayıp kaçtı

Arazi aracının camını kırıp lastiklerini bıçaklayıp kaçtı

Arazi aracının camını kırıp lastiklerini bıçaklayıp kaçtı