İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Bağcılar okçu yetiştiriyor

Bağcılar okçu yetiştiriyor

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakasında minikler, erkekler ve bayanlar da en iyiler belirlendi. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz’un başarısına vurgu yaparak “Yeni Mete Gazoz’lar olacaksınız” dedi

Hakimiyet ve üstünlüğün sembolü olan Ata sporu okçuluk geleneğini günümüzde canlandırarak toplumda yaygınlaşmasını amaçlayan Bağcılar Belediyesi renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Göztepe Spor Kompleksi’nde düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında Bağcılar Belediyesi Geleneksel Türk Okçuluğu takımı kendi içinde yarıştı. 8-18 yaş grubundaki 53 sporcu, Yıldız Bayanlar, Yıldız Erkekler, Gençler ve Karma Minikler kategorilerinde mücadele etti. Nefes kesen gösteriyi Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve sporcuların aileleri de izledi.

Ailelerinizi de tebrik ediyorum

Davetlilerin heyecanla ve keyifle izlediği yarışmada 4 kategoride dereceye girenler ödüllendirildi. Çağırıcı ile Yılmaz, birincilere kupalarını, ikinci ve üçüncülere de madalyalarını takdim etti. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda şampiyon olan milli sporcu Mete Gazoz’un başarısını örnek gösteren Başkan Çağırıcı, “Sizleri ve ailelerinizi de tebrik ediyorum. Çünkü sizi yalnız bırakmadılar ve heyecanınızı paylaştılar. Artık okçuluk Türkiye’de her geçen gün ilerlediği gibi Bağcılar’da da ilerliyor. İnşallah sizler yeni Mete Gazoz’lar olacaksınız” dedi.