Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Bahçelievler'de korkunç kaza: Dengesini kaybeden skuter sürücüsü otomobilin altında kaldı

Bahçelievler'de korkunç kaza: Dengesini kaybeden skuter sürücüsü otomobilin altında kaldı

İstanbul Bahçelievler'de dengesini kaybeden skuter sürücüsü düştü ve yanından geçen otomobilin altında kalarak ağır şekilde yaralandı. Polis ekiplerinin olay yeri incelemeleri devam ederken skuter sürücüsünün yaralanmasına sebep olan otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İstanbul Haberleri
MUHABİR: Berrin Ozan Yeşiltepe

Meydana gelen kaza, Bahçelievler'de saat 20.40 sıralarında Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, caddede ilerleyen skuter'da yer alan iki kişiden biri dengesini kaybetti ve yere düştü. 

İsmi henüz öğrenilememiş olan 25 yaşındaki skuter sürücüsü yere düştüğü sırada anda aynı istikamete gelmekte olan 34 KLA 81 plakalı otomobilin altında kaldı. Skuter'daki diğer kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayı gören kişiler polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti.

SKUTER SÜRÜCÜSÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine varan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin sonrasında ağır yaralanan skuter sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ile skuterdeki diğer kişi, polis merkezine ifadeleri alınmak üzere götürüldü. Polis ise olay yerinde incelemeler yaptı.

Hastaneye kaldırılan skuter sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Otomobil ve skuter ise olay yerinden çekici vasıtasıyla kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *