İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Bahçelievler’de Sünnet Şöleni yapıldı

Bahçelievler’de Sünnet Şöleni yapıldı

Bahçelievler Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni bu yıl 8 Ekim'de gerçekleşti. Sünnet kıyafetlerini giyinip aileleriyle şölene gelen çocuklara özel oyun programları düzenlendi.

KAYNAK: DHA

Bahçelievler Belediyesi tarafından özel hastanelerde sünnet ettirilen 500'e yakın çocuk için Milli Egemenlik Parkı'nda Sünnet Şöleni düzenlendi. Şölende çocuklara Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da eşlik etti.

Bahçelievler Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni bu yıl 8 Ekim'de gerçekleşti. Özel hastanelerde sünnet ettirilen 500'e yakın çocuğun tüm masrafları Bahçelievler Belediyesi tarafından karşılandı. Sünnet kıyafetlerini giyinip aileleriyle şölene gelen çocuklara özel oyun programları düzenlendi. Şölende aile ve çocukların yanında yer alan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kendilerine sünnet için yardımcı olan hastanelere ise plaket takdim etti. Ardından aileler için Koliva Grubu sahne aldı, şölende Karadeniz fırtınası estirdi.

"6 AYRI HASTANEDE YAPTIRDIK"

Başkan Bahadır, "İlk önce çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum. 500 küçük arkadaşımızı sünnet ettirdik. Bizim dinimizde erkeklerin sünnet olmasında fayda görülür. Çocuklarımızın hepsi iyileşti ve bu süreçlerini takip ettik. Tabii biz bu sünnetleri bölerek ilçemizdeki 6 ayrı hastanede yaptırdık. Çocuklarımızın sünnetine yardımcı olan hastanelerimize ve görevlilerine de teşekkür ediyoruz" dedi.