İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Bakan Uraloğlu: Daha iyisini yapma gücünü kendimizde görüyoruz

Bakan Uraloğlu: Daha iyisini yapma gücünü kendimizde görüyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Büyükçekmece'de Karadenizli kanaat önderleriyle buluştu.

KAYNAK: DHA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Büyükçekmece'de Karadenizli kanaat önderleriyle bir araya geldi. Yerel seçim çalışmalarına değinen ve Murat Kurum'un İstanbul'a değer katacağını ifade eden Uraloğlu, "Asla kimseyi ötekileştirerek, kötüleyerek değil böyle bir ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Biz bu ekiple daha iyisini yapma gücünü kendimizde görüyor ve sizlerin desteğini istiyoruz" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Büyükçekmece'de Karadenizli kanaat önderleriyle bir araya geldi. Programa, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol da katıldı. Salondaki vatandaşlarla sohbet eden Uraloğlu, daha sonra konuşma gerçekleştirdi.

"HİÇBİR HİZMETİMİZİ AKSATMADIK TEMEL ATMAMA TÖRENLERİ YAPMADIK"

Uraloğlu, "Biz hiçbir hizmetimizi aksatmadık, temel atmama törenleri yapmadık. Açılmış temellerin üzerine hafriyat doldurmadık. Hizmet etmeye devam ettik. Biz İstanbul'dan hiçbir şeyi esirgemedik." ifadelerini kullanan Uraloğlu, "Bizim de takım ruhuna, ekip ruhuna ihtiyacımız var. Bütün İstanbul'da Büyükçekmece'de olduğumuz bütün ilçelerde ilçe belediyelerimize sahip çıkalım. İBB için Murat Kurum yakın olarak tanıdığım bir arkadaşımdır. Gerçekten kendisini seviyorum, ülkemizin karşılaştığı tüm problemlerde onu yeleğiyle, çizmeleriyle gördünüz. Beraber çalıştık ve onu tanıma fırsatına sahip oldum. İstanbul'a gerçekten değer katacak bir kardeşimizdir. Tüm ilçe belediyelerinde, büyükşehirde de Murat Kurum ile güzel bir ekip oluşturduğumuz takdirde, biz sizlere daha iyi hizmet ederiz." dedi.

"HİZMETİ YAPABİLECEK EKİP BİZLERİZ"

Uraloğlu, "14-28 Mayıs'taki tercihlerimizi ortaya koyduk. Aldık, kabul ettik. Bu sefer de burada hizmet anlayışıyla bu hizmeti yapabilecek olan ekipler bizleriz diyoruz. 31 Mart Seçimi'nde de sizlerin desteğini istiyoruz. Asla kimseyi ötekileştirerek, kötüleyerek değil böyle bir ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Biz bu ekiple daha iyisini yapma gücünü kendimizde görüyor ve sizlerin desteğini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu: Daha iyisini yapma gücünü kendimizde görüyoruz

Bakan Uraloğlu: Daha iyisini yapma gücünü kendimizde görüyoruz