İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Başakşehir Belediyesi, Şinasi Ünsal Taziyeevi’nde hizmet vermeye başladı

Başakşehir Belediyesi, Şinasi Ünsal Taziyeevi’nde hizmet vermeye başladı

Şinasi Ünsal Taziyeevi Başakşehir Belediyesi tarafından hizmet vermeye başladı.

KAYNAK: DHA

Hizmetlerin Başakşehir Belediyesi tarafından verilmeye başlandığı Şinasi Ünsal Taziyeevi'nde incelemelerde bulunan Başkan Yasin Kartoğlu, "Komşularım taziyelerini kabul edebilir, mevlit organizasyonlarını gönül rahatlığıyla bu güzel mekânda yapabilir" dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir mahallesinde bulunan Şinasi Ünsal Taziyeevi'nde incelemelerde bulundu. Kartoğlu, taziyeevinde verdikleri hizmetler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"CENAZE HİZMETLERİMİZ DE ÇALIŞMALARINI TAZİYE EVİMİZ İLE KOORDİNELİ OLARAK SÜRDÜRECEK"

Bin kişi kapasiteli taziyeevinin kadınlar ve erkekler olmak üzere iki bölümden oluştuğunu belirten Kartoğlu, "Komşularım taziyelerini kabul edebilir, mevlit organizasyonlarını gönül rahatlığıyla bu güzel mekânda yapabilir. Cenaze hizmetlerimiz de bu mekânda çalışmalarını taziye evimiz ile koordineli olarak sürdürecek. Şehir içi ve şehir dışı araç tahsisi, taziye aracımız ve çadır kurulumu ile masa ve sandalye hizmetimize de devam edeceğiz. Rabbim bu mekânların sayısının artırılmasını bizlere nasip etsin" diye konuştu.