İstanbul
Az bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Başakşehirli gururlandı

Başakşehirli gururlandı

Başakşehir’de, BESYO Hazırlık Akademisi’nin 7. dönem kursiyerleri sertifikalarını törenle aldı. Törende konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Geride bıraktığımız 7 yılda, üniversite hayaliyle aramıza katılan 266 gencimizden 247’si spor akademisini kazanmayı başardı” dedi

Başakşehir Akademi'nin yedinci döneminde yer alan ve tamamı spor akademisini kazanan 56 öğrenci için Başakşehir Belediyesi’nde sertifika töreni düzenlendi. Hayallerini gerçeğe dönüştüren gençleri tebrik eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Ailemizin bir üyesi olarak Başakşehir’imizi en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Hazırlık Akademimizin kapılarını 2016 yılında açtık. Her geçen her yıl, hem başarı çıtamızı hem de kursiyer sayımızı sürekli yükseltiyoruz. Geride bıraktığımız 7 yılda, üniversite hayaliyle aramıza katılan 266 gencimizden 247’si spor akademisini kazanmayı başardı.” diye konuştu.


Türkiye’de bir ilke imza attık

Akademide gençlerin antrenman temposunu her gün yükselterek başarıya ulaştığını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Türkiye’de bir ilke imza atarak spor akademisi hazırlık müfredatını oluşturduk. Müfredat kapsamında birçok yeniliğe imza attık. Gençlerimizin bedensel gelişimi için her birine özel beslenme programı hazırladık, diyetisyenlerimizle takip ettik. Önümüzdeki dönemlerde başarı çıtamızı daima en yukarıda tutacağız. Başakşehir’imize ve Başakşehir gençliğimize yakışan budur.” şeklinde konuştu.