İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Başkan Çalık çöp topladı

Başkan Çalık çöp topladı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sabahın erken saatlerinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile bir araya geldi. Çalık, "Hep birlikte bu kente hizmet etmek için çabalıyor ve ter döküyoruz. Başarı bir ekip işidir" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sabahın erken saatlerinde, Beylikdüzü’nün temizliği için gece gündüz durmadan çalışan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile bir araya geldi. Beylikdüzü Belediyesi Temizlik İşleri Ambarlı Şantiyesi’nde gerçekleşen buluşmaya; Başkan Mehmet Murat Çalık'ın yanı sıra; belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Ekiplerin günlük hareket planları, karşılaştıkları sorunlar ve talepleri üzerine sohbet gerçekleştiren Başkan Çalık, sohbetin ardından sahaya çıkacak olan temizlik araçlarını uğurladı. Daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Sezen Aksu Parkında yapılan toplu temizlik çalışmalarına destek veren Çalık, daha güzel ve daha temiz bir Beylikdüzü için çalıştıklarını ifade ederek, “Hep birlikte bu kente hizmet etmek için çabalıyor ve ter döküyoruz. Biz bu kentte aldığımız sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Beylikdüzü Belediyesi olarak bu kentte ki her metrekareden sorumluyuz. Yapılan iş bütüncül bir iş ve en iyisini yapabilmek için herkesin birbirine destek vermesi gerekiyor. Başarı bir ekip işidir. Beylikdüzü Belediyesi her gün tüm cadde ve sokaklarda durmadan hizmet vermeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Alın terini görüyorum

Konuşmasında sonraki nesiller için doğayı, doğal kaynakları ve çevreyi korumanın önemine vurgu yapan Başkan Çalık, "Bu kentin kaynaklarıyla Beylikdüzü’nü en iyi noktaya çıkarmak bizlerin elinde ve bu kentte en önemli olan şey bu kentin temizliği. Bugün sizlerle birlikte bu kentin temizliğindeki hassasiyetimizin nasıl olduğunu göstermiş olduk. Bu iş sadece bizim çalışmamızla olmaz. Kentte yaşayan herkesin duyarlılığıyla, Beylikdüzü’nü sahiplenmesiyle olur. Hep birlikte çalışarak güzel kentimizi temiz tutalım. Müdürlüğümüze bağlı çalışma arkadaşlarımızın çabasını, gayretini ve alın terini görüyorum. Her birine çok teşekkür ediyorum. Burada Beylikdüzü’ne hep beraber hizmet ediyoruz. Birlikte bir görev yapıyor ve bu kente hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz" dedi.