İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Belediyeden 'Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması'nda paneli

Belediyeden 'Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması'nda paneli

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Cumhuriyet Kadınları Derneği iş birliğiyle 'Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması' kapsamında panel gerçekleşecek.

MUHABİR: Hediye Tarakçı

Kartal Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda; kadınların karşılaştığı sorunlar ve zorluklara destek olmak amacıyla panel düzenlemeye devam ediyor.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Cumhuriyet Kadınları Derneği iş birliğiyle 'Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması' kapsamında; 21 Şubat Çarşamba günü saat 11.00’de panel düzenlenecek. İki oturum halinde yapılacak eğitimler Kartal Belediyesi Eğitim Çadırı'nda gerçekleştirilecek.

'Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması' panelinin ilk oturumunda; Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadele ve ailelere düşen görevler; saat 11.45'de yapılacak olan panelin ikinci oturumunda ise; Avukat Sezen Eser tarafından medeni kanunun kadına tanıdığı haklar (boşanma, nafaka, velayet, mal paylaşımı) konuları anlatılacak.

Konusunda uzman kişilerin soruları yanıtlayacağı eğitimlere tüm komşularımızı bekliyoruz.