İstanbul
Hafif yağmur
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Belediyeden malzeme desteği

Belediyeden malzeme desteği

Küçükçekmece Belediyesi, sportif faaliyetleri desteklemek ve okullarda fırsat eşitliği sağlamak amacıyla ilçedeki 85 okul ve 87 amatör spor kulübüne spor malzemesi desteğinde bulundu

İlçede bulunan ortaokul, lise ve amatör spor kulüplerine spor malzemesi desteği yapmak için Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda program düzenlendi. Programa, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve beraberindeki ilçe protokolünün yanı sıra okul müdürleri ve amatör spor kulüpleri yöneticileri katıldı.


Spor güçlü bir araç

Spora yönelik yatırım ve desteklerine devam edeceklerini ifade eden Başkan Kemal Çebi, “Spor, sosyal bağları ve ağları güçlendirmek; barış, kardeşlik, dayanışma, hoşgörü ve adalet ideallerini teşvik etmek için güçlü bir araçtır. İstanbul’da en fazla spor kulübü bulunan Küçükçekmece’de, sporun gelişmesi ve yaygınlaşması için çalışmalarımızı ilk günden beri hızla devam ettirmekteyiz. Federasyonların düzenlediği liglere katılım payından, antrenman malzemelerine, ulaşım desteğinden su teminine kadar sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz” dedi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından öğrencilere beden eğitimi derslerinde kullanabilecekleri 11 kalem spor malzemesi, spor kulüplerine ise antrenman ve maçlarda kullanabilecekleri 67 kalem malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.