İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık sahaya indi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık sahaya indi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Çalık son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yenilenen abdesthane alanı ve yapımı İBB koordinasyonuyla devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur’an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemelerde bulundu

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekiplerince yürütülen çalışmalarla Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Fatih Sultan Mehmet Camii’nin abdesthane ve tuvalet alanı tamamen yenileniyor. 250 m2 oturum alanlı abdesthane ve tuvaletlerin bulunduğu mahallerde; led aydınlatmalar, lavabolar, zemin ve duvar seramikleri, wc taşları, musluklar ve pvc kapılarda yenileme ve değişimler yapılıyor. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, FSM Camii ziyareti ardından Barış Mahallesi’nde yer alan ve yapımı İBB koordinasyonuyla devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur’an Kursu ve Taziye Evi binasını da ziyaret etti.

Beylikdüzü için çalışıyoruz
Beylikdüzü’nde hizmet üretirken her zaman siyaset üstü bir yaklaşımda olduklarının altını çizen Belediye Başkanı Çalık, “Beylikdüzü’nde yıllardır inşaat halinde duran Mevlana Camii Müftülük binamızın yapımını tamamlıyoruz. Toplam 2 bin metrekare inşaat alanlı cami tesisimizde derslikler, çok amaçlı salon ve taziye evi de bulunuyor. Hizmet üretirken siyaset üstü bir yaklaşımda olmak gerekiyor. Biz de bu yaklaşımla Beylikdüzü’nü iyi yaşamın merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Ve bunu adım adım başaracağımıza yürekten inanıyorum. En büyük arzum, yaptığımız tüm çalışmalarla Beylikdüzü’ndeki insanlarımızın hayatına olumlu etki sağlamak ve onların kalbinde yer edinmek. Bundan sonra atacağımız tüm adımlarda da hep bu felsefeyle hareket edeceğiz. Beylikdüzü’nü yaşayan, nefes alan ve İstanbul’a nefes aldıran bir kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.