İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Beylikdüzü nefes alacak

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşim 1. Oturumu, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda gerçekleşti.

Açılış konuşmasına önemli gün ve haftaları kutlayarak başlayan Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu, Madımak ve Başbağlar Katliamı ile 15 Temmuz’da yaşamını yitirenleri andı. Mecliste yaptığı konuşmasında Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelere de değinen Mumcu, "Beylikdüzü’nün bereketli topraklarında üretime devam ediyoruz. Babalar Günü’nde komşularımızla birlikte Baba Çocuk Kampı’nı gerçekleştirdik. Çocuklara bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı bir yaşama özendirmek için kentimizde Bisiklet Şenliği düzenledik. Ayrıca haziran ayı itibariyle ise Beylikdüzü’nde alt yapı ve üst yapıdaki sorunları gidermek için asfaltlama, yol genişletme, yol bakım ve onarım çalışmalarında yoğunlaştık. İBB’nin kentimize kazandırdığı Yakuplu Kent Ormanı’nın açılışını hep birlikte gerçekleştirdik. Beylikdüzü’ne yeni nefes alma alanları oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.


19 yeni park yapıyoruz

Beylikdüzü’nde komşularla ilişkileri güçlendirmek, sorunları yerinde ve hızlı bir şekilde çözmek amacıyla saha çözüm hareketini başlattıklarını hatırlatan Mumcu, "Beylikdüzü’ne kapsayıcı, katılımcı ve partiler üstü bir anlayışla hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda saha çözüm ofisini kurduk. Saha çözüm ekibimiz komşularımızın kapılarını tek tek çalarak talep öneri ve şikayetlerini kaydediyorlar. Temmuz ayı boyunca sırasıyla tüm mahallelerimizde komşularımızın kapısını çalmaya devam edecekler. Beylikdüzü’nde hiçbir komşumuz yalnız değildir. Beylikdüzü Belediyesi bugüne kadar komşularının yanında olduğu gibi bundan sonra da onların yanında olacaktır. İlçede yaşayan gençlerin enerjilerini atmaları ve sosyalleşmelerini sağlamak için etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Mayıs ayında 19 yeni parkın yapımına başladık. Gürpınar siteler bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları ise hummalı bir şekilde devam ediyor. Gürpınar köy içi meydan düzenleme proje çalışmasına bu ay başlarken Gürpınar Polis Merkezi’nin yapımı da tüm hızıyla devam ediyor" ifadelerini kullandı.