İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Beylikdüzü’nde korsan taksi ile polis aracı çarpıştı; 3’ü polis 2’si çocuk 6 yaralı

Beylikdüzü’nde korsan taksi ile polis aracı çarpıştı; 3’ü polis 2’si çocuk 6 yaralı

Beylikdüzü'nde, cadde üzerinde ilerleyen polis aracı ile kırmızı ışıkta geçen korsan taksi kavşakta çarpıştı. Kazada, 3'ü polis, 2'si çocuk toplam 6 kişi yaralandı.

KAYNAK: DHA

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halindeki 34 A 73605 plakalı Beylikdüzü Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde görevli polis memuru O.B.B. idaresindeki trafik polisi aracı, kırmızı ışık ihlali yapan Kazım D.'nin (55) kullandığı 55 KM 240 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası polis aracında bulunan polis memurları O.B.B., S.A. ve kadın polis memuru M.S.Y ile korsan taksideki Hilal G.(33) ve çocukları S.G.K.(6) ve A.K.K. (8) yaralandı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KORSAN TAKSİCİ VE YOLCUYA PARA CEZASI

Kazanın ardından ekiplerin yaralanan Hilal G.'nin, internet üzerinden ulaştığı Kazım D. ile 400 lira karşılığında yolculuk için anlaştığı öğrenildi. 55 KM 240 plakalı korsan takside kullanılan otomobil 60 gün süre ile trafikten men edildi. Korsan taşımacılıktan dolayı ikinci kez yakalandığı öğrenilen Kazım D.'ye "korsan taşımacılık" suçundan 64 Bin 466 lira, Hilal G.'ye ise "korsan taşımacılıkla yolculuk" suçundan 2 bin 143 lira idari para cezası uygulandı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından Kazım D., "Birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma" suçundan adliyeye sevk edildi. Kaza anı ise bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.