İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Beylikdüzü'nde motosiklet hırsızları güvenlik kamerasında

Beylikdüzü'nde motosiklet hırsızları güvenlik kamerasında

Beylikdüzü'nde, 2 şüpheli kilidini kestikleri motosikleti çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, motosikletin sahibi Doğukan Ardıç (22), "Kuryelik yapıyordum. Ekmek teknem gitti" dedi.

Olay, 17 Aralık Pazartesi günü saat 00.30 sıralarında Beylikdüzü Barış Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir sitenin bahçesine giren 2 hırsızdan biri, çelik kilitli motosikletin başına geldi. Kilidi kesen şüpheli, daha sonra arkadaşı ile motosiklete binip, olay yerinden uzaklaştı. Evine geldiğin de motosikleti yerinde göremeyen Doğukan Ardıç, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde olayın hırsızlık olduğunu anladı. Güvenlik kamerası kayıtlarını da alan Ardıç, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.


"EKMEK TEKNEM GİTTİ"

Çalınan motosikletin sahibi Doğukan Ardıç, "Gece, 2 kişi geliyorlar. Biri gözcülük yapıyor burada. Demir makasıyla kilidi kesiyor. Düz kontak yaparak motosikletimi götürüyorlar. İlk aldığımda 47 bin liraydı. Şu an 80 bin lira civarında. Şu an 6 sene çalışsam o motorun parasını toplayamıyorum. Ben o motosikletle kuryelik de yapıyordum. Ekmek teknem gitti. Çalışabilecek şu an bir şeyim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.