İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Beylikdüzü'nde siperlik dağıtımı devam ediyor

Beylikdüzü'nde siperlik dağıtımı devam ediyor

Koronavirüs salgınına karşı tüm birimleriyle mücadele eden Beylikdüzü Belediyesi, sağlık çalışanları için ürettiği 3 bin adet yüz koruyucu siperliğin dağıtımına devam ediyor. İlçe genelinde başta hastane ve aile sağlık merkezleri olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarına dağıtılacak olan siperliklerin belediye ekipleri tarafından tamamen steril bir ortamda hazırlandığını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Virüse karşı verdiğimiz bu savaşta kahraman sağlık çalışanlarımız bizleri canları

Koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemlerle siyaset üstü bir duruş sergileyerek birçok başarılı çalışmaya imza atan Beylikdüzü Belediyesi, sağlık çalışanları için ürettiği 3 bin adet yüz koruyucu siperliğin dağıtımına devam ediyor. Belediye ekipleriyle birlikte dağıtımlara katılan ve siperlikleri sağlık çalışanlarına bizzat teslim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, öz verili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, ihtiyaç halinde siperlik takviyelerinin de yapılacağını belirtti. Sağlık çalışanları ise bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Sizi burada görmek bize moral verdi, düşünüldüğümüzü görmek bile bizi mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Hastane ve aile sağlık merkezlerine dağıtm
İlçe genelinde hastane ve aile sağlık merkezlerinin yanı sıra ilçe sağlık müdürlüğü ile eczanelere de dağıtılacak olan siperliklerin belediye ekipleri tarafından tamamen steril bir ortamda hazırlandığını ifade eden Başkan Çalık; “Koronavirüs’ün ülke genelinde yayılım hızının artmasıyla birlikte sağlık sektöründe oluşabilecek olası aksamalara karşı siperliklerin imalatını ekiplerimizle birlikte yapıyoruz. Virüse karşı verdiğimiz bu savaşta, en ön cephede kahraman sağlık çalışanlarımız bizleri canları pahasına koruyarak mücadele ediyor. Bizler de onların hayatını kolaylaştırmak adına Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu kötü günleri hep beraber aşacağız.” dedi.