İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Beyoğlu işini sıkı tutuyor

Beyoğlu işini sıkı tutuyor

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli ile birlikte Kasımpaşa’da koronavirüs denetimi gerçekleştirdi

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge kapsamında Türkiye genelinde Koronavirüs denetimleri sıklaştırıldı. Kasımpaşa’da gerçekleştirilen denetimlere emniyet ve zabıta ekiplerinin yanı sıra Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katıldı. İşletmeleri tek gezerek incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, iş yerleri sahiplerine ve müşterilerine koronavirüs tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu. Vatandaşların ve işletmelerin büyük oranda kurallara uyduğunu ifade eden Başkan Yıldız, denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

Denetimler yoğunlaştı
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Türkiye genelinde virüs salgınına karşı ciddi bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Türkiye olarak Mart ayından itibaren koronavirüs tedbirleri anlamında devlet millet el ele vererek, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Milim Kurulu’nun önerileri ve sağlık bakanlığımızın almış olduğu tedbirler kapsamında bugünde kadar gerekli denetimleri yaptık. Bugün de İçişleri Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımız koordinasyonunda Türkiye genelinde olduğu gibi Beyoğlu’nda da denetimleri yoğunlaştırmış bulunmaktayız” dedi.

Aralıksız devam ediyor
Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli ise “İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı genelge gereğince on günden bu yana emniyetimiz, zabıtamız, sağlık kuruluşlarımız hep beraber iş yerlerinde koronavirüs ile ilgili alınan tedbirler kapsamında denetimler yapıyor. Bugünde belediyemiz ve kaymakamlık olarak biz de bu denetimlere iştirak edelim dedik” ifadelerini kullandı. AYNUR CİHAN