İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Bilgi Evleri’nde Ödül Dolu Yaz’a veda

Bilgi Evleri’nde Ödül Dolu Yaz’a veda

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin 3 Temmuz – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği, “Yaz Etkinlikleri” programı Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evi üyesi çocuklar 3 Temmuz – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Yaz Etkinlikleri’nde birçok aktiviteye katılarak unutamayacakları bir yaz tatili geçirdi. Yaz döneminde kulüp-atölye çalışmaları, turnuvalar, geziler ve günlük aktivitelere toplamda 5 bin 173 üye katılım sağladı.

GENÇLER EĞLENCEYE VE ÖDÜLE DOYDU

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nin Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen kapanış töreninde, münazara, bilgi yarışması, satranç ve mangala turnuvasına katılarak ilk 3’e giren ve atölye-kulüp çalışmalarında başarı gösteren 70 Bilgi Evi üyesi; ödüllerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un elinden aldı. Bilgi Evi üyeleri; müzik dinletisi, modern dans, halk oyunu gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

59 ATÖLYE ÇALIŞMASI, 50 KULÜP FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilgi Evleri’nde bu yaz 21 branşta toplam 59 atölye çalışması, 13 branşta ise 50 kulüp faaliyeti gerçekleştirildi. Atölyelerde toplamda 2 bin 41, kulüplerde ise bin 679 üye katılım sağladı.

400 ÜYE KÜLTÜR GEZİSİNE KATILDI

Bu aktivitelerin yanı sıra her hafta İstanbul’un farklı bir köşesine kültürel geziler düzenlendi. Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi, Zeytinburnu Kültür Gezisi, Zeytinburnu İzci Evi, Topkapı Trafik Eğitim Parkı, Rami Kütüphanesi, Eyüp Matematik Evi, Topkapı Sarayı Müzesi ve Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi gezilerine toplamda 400 üye katıldı.

TURNUVALARLA BİLGİ EVİ ÜYELERİ ARASINDA REKABET BAŞLADI
Ayrıca Bilgi Evleri arasında dostluk, kardeşlik bağlarını güçlendiren, tatlı bir rekabet yaşatırken aynı zamanda eğlendirmeyi hedefleyen 4 branşta turnuva gerçekleşti. Münazara, bilgi yarışması, satranç ve mangala turnuvasına katılarak ilk 3’e giren ve atölye-kulüp çalışmalarında başarı gösteren 70 Bilgi Evi üyesi; ödüllerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’dan aldı.