İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: Anahtarı size teslim ediyoruz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: Anahtarı size teslim ediyoruz!

Büyükçekmece Büyükleri Konuk Evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Halkın ortak ihtiyaçlarına katkı sağlamak aynı zamanda halis bir ibadettir. Bu evin anahtarını buradakilere teslim ediyoruz” dedi

Mimaroba Mahallesi’nde hizmete giren Büyükçekmece Belediyesi Ayten Nakipoğlu Büyükçekmece Büyükleri Konuk Evi’nin açılış törenine Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ayten ve Hilmi Nakipoğlu, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Halis bir ibadettir

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Büyükleri Konuk Evi’ne katkılarından dolayı Nakipoğlu ailesine teşekkür ederek, “Halkın ortak ihtiyaçlarına katkı sağlamak aynı zamanda halis bir ibadettir. Başta bugünün konusu sevgili Nakipoğlu ailesidir. Sizden başlayarak bugüne kadar bu halkın mutluluğu ve ülkemizin geleceği için bu hizmetleri yapmakla büyük hizmet sağlayan herkese sizin şahsınıza teşekkür ediyorum. Size ve sizin şahsınıza hepsine teşekkür ediyorum. Büyükçekmece Büyükleri Konuk Evi’nde çayımı, kahvemi içeceğim. Dama oynayacağım, tavla oynayacağım veya kitap okuyacağım. İhtiyaç içerisindeki ihtiyaçları sizler belirleyeceksiniz. Hangi kitaplar, ne kadar kitap onların listesini siz yapacaksınız. Biz alacağız. Ortak çalışacağız. Biz şimdi yaptık Nakipoğlu ailesi ile birlikte. Anahtarı buradakilere teslim ediyoruz ama anahtarı Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba halkına ve diğer başka yerlerden Büyükçekmece’ye gelecek misafirlere teslim ediyoruz” açıklamasını yaptı. Törende konuşan Ayten ve Hilmi Nakipoğlu, kendilerine böylesine anlamlı bir projeye katkı sunma imkanı tanıyan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ettiler.