İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Denizde kaybolmuştu: Dalgıcın cesedi 3 gün sonra bulundu

Denizde kaybolmuştu: Dalgıcın cesedi 3 gün sonra bulundu

Denizde kaybolmasından 3 gün sonra bulunan Kulaç'ın cesedi, daha sonra incelenmek üzere Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

KAYNAK: DHA

Sarıyer'de, Boğaz'a dalış yaptıktan sonra kaybolan İsa Kulaç'ın cesedi, 3 gün sonra balıkçılar tarafından bulundu.

Yeniköy sahilinde geçen Salı günü meydana gelen olayda, Boğaz'da dalış yaptığı iddia edilen 31 yaşındaki İsa Kulaç uzun süre sudan çıkmayınca vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Yapılan tüm aramalara rağmen Kulaç'a ulaşılamadı. Kulaç, bugün de Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Ekipleri tarafından yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Yeniköy açıklarında avlanan balıkçılar, saat 17.30 sıralarında deniz yüzeyinde dalgıç kıyafetli bir erkek cesedi olduğunu fark etti. Ceset, kanca yardımıyla balıkçı teknesine alınarak sahile çıkarıldı. Kendisini tanıyan bir otoparkçı, cesedin İsa Kulaç'a ait olduğunu teşhis etti. Denizde kaybolmasından 3 gün sonra bulunan Kulaç'ın cesedi, daha sonra incelenmek üzere Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.