İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Dışarıda Hiçbir Şey Var! büyük ilgi gördü

Dışarıda Hiçbir Şey Var! büyük ilgi gördü

Rapsodi Çorap’ın kültür-sanat etkinlikleri kapsamında değerli tiyatro sanatçısı Betül Arım’ın kendi yazdığı, derlediği ve kendi oynadığı “Dışarıda Hiçbir Şey Var!” adlı yaşama sanatı gösterisi Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde (BAKSM) izleyicilerle buluştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, önceki dönem Esenyurt Belediye Başkanlarından Gürbüz Çaban, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik, Kültür İşleri Müdürü Mustafa Karaoğlu, Beylikdüzü Belediyesi Kadın Konseyi birçok sivil toplum kuruluşu başkanı, Beylikdüzü Belediyesi Kent Konseyi üyeleri ile Rapsodi Çorap çalışanlarının katıldığı gösteri izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Rapsodi Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, firma olarak sektörel faaliyetlerin yanı sıra farkındalık yapan çalışmalara da çok önem verdiklerini dile getirerek Geleneksel Anadolu ve Balkan Çorapları Müzesi’nin de olduğu Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikalarını tamamen insan odaklı bir yaklaşımla inşa ettiklerini belirtti. Üç ayda bir pazar günleri çalışanlar ve aileleri ile fabrikada bir araya geldiklerini söyleyen Öztürk, aynı zamanda sergi, panel ve üniversite-okul işbirliği çerçevesinde öğrencileri ağırladıklarını ifade etti.

İnsanın kendini tanıması ve keşfetmesi, mutlu yaşamın sırlarının verildiği sonrası Hüseyin Öztürk, Betül Arım’a ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık’a teşekkür plaketi verdi.

Dışarıda Hiçbir Şey Var!

Dışarıda Hiçbir Şey Var!

Dışarıda Hiçbir Şey Var!

Dışarıda Hiçbir Şey Var!

Dışarıda Hiçbir Şey Var!

Dışarıda Hiçbir Şey Var!

Dışarıda Hiçbir Şey Var!

Dışarıda Hiçbir Şey Var!

Dışarıda Hiçbir Şey Var!